Het leasen van een auto is heel fijn. Vooral wanneer uw werknemers veel onderweg zijn naar klanten vanuit Culemborg en Houten is het goed om hen van een leaseauto te voorzien. De auto is verzekerd en het onderhoud wordt voor u geregeld. En als er onverhoopt schade is, kunt u snel een nieuwe auto voor uw personeelslid regelen. Een leasecontract sluit u echter af voor enkele jaren. Dat betekent dat u uw wagenpark pas weer kan vernieuwen als de contracten aflopen. Levert u een auto eerder in, dan kost u dat geld. Kies dan voor Bronkhorst Lease shortlease in Culemborg en Houten.

Shortlease: korte looptijd

Een shortlease contract kunt u vergelijken met een huurcontract. Wanneer u een auto huurt in Houten of Culemborg dan is dat meestal voor enkele weken, een dag of een paar uur, daarna levert u de auto weer in. Met shortlease kunt u voor een kortere periode (bijvoorbeeld een maand of een half jaar) een auto huren met alle voordelen van een leasecontract. De maandtarieven van een shortleaseplan liggen iets hoger, maar u kunt wel flexibeler uw wagenpark beheren.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Flexibel leasen

Shortlease bij Bronkhorst Lease geeft u de vrijheid om sneller nieuwere auto’s op te nemen in uw wagenpark. Wilt u meer weten over shortlease voor de omgeving Houten en Culemborg en wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf en wagenpark? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen