Wilt u maximale flexibiliteit en op ieder moment uw Shortlease auto kunnen inleveren. Dan is deze leasevorm voor u de meest passende oplossing. Een shortleaseovereenkomst bevindt zich tussen een huurovereenkomst en een leasecontract en combineert hiermee het gunstige prijsniveau van een leasecontract met de vrijblijvendheid in looptijd van een huurovereenkomst.

Welke voordelen heeft een Shortlease auto?

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Flexibele leaseoplossingen

Wilt u met Shortlease een auto leasen? Dan liggen de maandtarieven gemiddeld iets hoger dan die van het traditionele leasecontract. Een traditioneel leasecontract gaat u echter aan voor meerdere jaren, wat gunstig is voor de maandelijkse lasten, maar beperkt u ook in uw flexibiliteit van uw wagenpark. U kunt immers niet zomaar de auto inleveren zonder geconfronteerd te worden met hoge en veelal onduidelijke afkoopkosten zoals dat gebruikelijk is bij traditionele leasemaatschappijen.

Transparant leasen

Bronkhorst Lease heeft naast transparante leaseoplossingen diverse flexibele oplossingen waarbij u de auto kunt inleveren op het moment dat u dat wenst. Kies bijvoorbeeld voor een Flexvast-lease of een Shortlease auto.

Een Shortlease auto verschaft u de vrijheid om deze in te leveren wanneer u dat wenst. Wilt u meer informatie over Shortlease, neem dan contact met ons op.

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen