Wilt u alles in één keer goed geregeld hebben en zorgeloos autorijden? Dan is Full operational lease de oplossing voor u. Bij operationele lease nemen wij u alle financiële en operationele zorgen uit handen voor één vast bedrag per maand waarmee de kosten beheersbaar blijven en u eenvoudig kunt budgetteren.

De voordelen van Full operational lease

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Afhandeling van reparaties, onderhoud of schade wordt allemaal door Bronkhorst Lease geregeld. Dit betekent een volledige service waarbij continuïteit van uw vervoer voorop staat. Een ander belangrijk voordeel van Full operational lease is dat er geen beslag wordt gelegd op uw financiële middelen. Bij operationele lease, ook wel off-balance lease genaamd, wordt het object niet afgeschreven op de balans. De leasetermijnen worden rechtstreeks als kosten geboekt in de resultatenrekening.

Leasen bij Bronkhorst Lease

Bronkhorst Lease is juridisch en economisch eigenaar van het object. Na betaling van alle leasetermijnen geeft u het object weer terug aan Bronkhorst Lease. Eventueel heeft u ook de mogelijkheid om het object dan te kopen of de Full operational lease te verlengen. U bepaalt zelf welke componenten en diensten in de operationele leasecalculatie begrepen zijn en voor welke termijn u de auto wenst te leasen.

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen