Flexvast lease

Wilt u graag flexibel leasen en transparantie in uw leasecontracten? Dan is het unieke Flexvast lease contract bij uitstek voor u de oplossing. Ons FlexVast-leaseproduct is een vorm van leasing waarbij de vooraf gecontracteerde leaseperiode flexibel kan worden aangepast. Verlenging vindt plaats o.b.v. tarieven die vooraf met u bepaald zijn. Bij verrekening volgt automatisch een creditering o.b.v. het nieuwe tarief.

Geen langdurige leasecontracten

Met name bedrijven die in conjunctuurgevoelige sectoren opereren en die op projectmatige basis werken, willen een oplossing voor de langdurige leasecontracten. Maar ook bedrijven waarbij gedurende de looptijd van het leasecontract de werknemer uit dienst gaat en niet (direct) vervangen kan worden, hebben een grotere behoefte aan flexibel leasen. Openbreken van een meerjarig leasecontract is immers duur en niet transparant.

FlexVast-leaseconcept

Met ons unieke en innovatieve FlexVast-leaseconcept kunt u eenvoudig op gewijzigde bedrijfsomstandigheden inspelen. Met dit flexibel leasen concept bieden wij u de flexibiliteit van huurcontracten tegen een tarief dat kan concurreren met meerjarige leasecontracten.

U bent niet gebonden aan langlopende contracten zodat uw bedrijf op een comfortabele, efficiënte en bedrijfseconomisch verantwoorde manier mobiel blijft. En omdat u bij flexibel leasen vooraf op de hoogte bent van het verloop van de kosten bij eventuele verlenging, zijn de kosten voorspelbaar en zeer eenvoudig te budgetteren waardoor u maximale grip heeft op de leasekosten van uw wagenpark.

Voordelen Flexibel leasen

Met het unieke FlexVast-leaseconcept van Bronkhorst Lease kunt u profiteren van de voordelen van flexibel leasen.

  • Flexibele lease contracten
  • Goede budgettering
  • Passende oplossingen
  • Gunstig maandtarief

Wilt u meer informatie over leasen bij Bronkhorst Lease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naar onze contactgegevens