Wat is auto leasen?

Vraagt u zich af wat auto leasen precies is en wat de voordelen voor u kunnen zijn? We leggen het u graag uit!

Het leasen van een auto kan het beste vergeleken worden met huren. U sluit een huurovereenkomst met een leasemaatschappij, zoals Bronkhorst Lease, en u krijgt van ons gedurende een afgesproken periode een auto tegen een bepaalde prijs. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensen en budget. Bij Bronkhorst Lease werken we bij voorkeur met full-service contracten. Dit houdt in dat u bij het leasen van een auto het onderhoud niet zelf hoeft te regelen.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Populaire merken en modellen

Klasse A

vanaf €229,-

Overzicht klasse A

Klasse B

vanaf € 299,-

Overzicht klasse B

Klasse C

vanaf € 529,-

Overzicht klasse C

Klasse D

vanaf € 599,-

Overzicht klasse D

Voordelen van leasen

Het leasen van een auto kan veel voordelen met zich meebrengen. Zo zorgt Bronkhorst Lease ervoor dat u direct in de gewenste auto kunt rijden zonder dat u zich druk hoeft te maken over het onderhoud en verzekeringen.

Terwijl wij voor uw mobiliteit zorgen, kunt u zicht concentreren op uw bedrijf. Bovendien krijgt u bij Bronkhorst Lease altijd een flexibel leasecontract met heldere voorwaarden tegen een gunstig tarief.

Leasevormen

Bij Bronkhorst Lease kunt u op verschillende manieren een auto leasen. Er is altijd een leasevorm die bij u past. Of u nu voor Full operational lease, Shortlease, of bijvoorbeeld Occasion lease kiest, wij zorgen altijd dat u de gewenste service en budgettaire zekerheid krijgt.

Twijfelt u welke leasevorm het beste bij u past? We helpen u graag.

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen