De Volkswagen Polo, nu verkrijgbaar in de shortlease bij Bronkhorst Lease

De Volkswagen Polo is met zijn energieke, dynamische en tijdloze uiterlijk een erg aantrekkelijke compacte auto. De Polo heeft in zowel de benzine- als dieseluitvoering een krachtige en verrassend zuinige motor. De Polo is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van de Easyline tot de sportieve GTI.

De restwaarde van Volkswagen Polo’s is ook altijd gunstig. U of uw medewerker ontvangt een professionele en serieuze uitstraling van een Volkswagen Polo.

Bronkhorst Lease verschaft u de mogelijkheid de Volkswagen Polo te leasen met een heleboel extra’s naar keuze. De Volkswagen Polo is een auto in het B-segment, beschikbaar met 22% bijtelling met een maandbedrag vanaf 299 euro per maand. Hieronder zullen wij meer vertellen over de shortlease leasevorm van Bronkhorst Lease.

Bekijk hier het B-segment waar de Polo onder valt.

Dit is waar Bronkhorst Lease voor staat

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

De shortlease, de voordelen van huren met de prijs van leasen

De shortlease houdt in dat u tegen een iets hoger maandbedrag dan bij een meerjarig contract uw auto op elk gewenst moment weer kunt inleveren. Zo combineert u de vrijblijvende looptijd van een auto huren met het gunstige prijsniveau van leasen. Dit is ideaal als u te maken heeft met veranderende bedrijfsomstandigheden.

Traditionele leasecontracten kennen lagere maandlasten, echter voorziet de shortlease u van een paar cruciale voordelen. Mocht u door een aflopende opdracht weer een auto in willen leveren hoeft u geen traditioneel contract open te breken. Deze actie brengt namelijk een berg onvoorziene kosten met zich mee. De shortlease laat u op elk moment de geleasede auto terugbrengen naar Bronkhorst Lease. Verwacht u dat uw bedrijfsomstandigheden in de nabije toekomst veranderen, dan is de shortlease van Bronkhorst Lease ideaal.

De Volkswagen Polo is bij Bronkhorst Lease verkrijgbaar in de shortlease met prijzen vanaf 299 euro per maand en 22% bijtelling. Als u contact met ons opneemt kunnen we u er meer over vertellen en kunnen wij, als u aangeeft welke uitrusting u wilt, ook het definitieve maandbedrag voor u berekenen. De Volkswagen Polo Shortlease is ongekende vrijheid in combinatie met een gunstige lease prijs!

Laat u hier al onze leasevormen uitleggen.

U wilt een Volkswagen Polo Shortlease? Denkt u dan aan Bronkhorst Lease!

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen