Verschillende Volkswagen modellen leasen bij Bronkhorst Lease

Heeft u interesse in het leasen van een of meerdere Volkswagen modellen? Bronkhorst Lease biedt een groot aantal Volkswagen modellen aan die verkrijgbaar zijn met verschillende leasecontracten. Hieronder vertellen wij u meer over de Volkswagen modellen die wij bieden en de leasemogelijkheden van Bronkhorst Lease. Een Volkswagen leasen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bekijk hier onze best lopende modellen.

Dit is waar Bronkhorst Lease voor staat

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Volkswagens, van stadsauto’s tot luxe stationswagons, bij Bronkhorst Lease

Het Duitse Volkswagen is een producent van kwaliteit en comfort, deze mening delen wij met deze auto gigant. Bronkhorst Lease biedt zijn klanten de keuze uit een Volkswagen binnen elke klasse. Op deze manier hoeft nooit een werknemer zonder een Volkswagen te zitten.

In de A-klasse, verkrijgbaar vanaf 229 euro per maand, zit de handige Volkswagen Up verkrijgbaar. In klasse B, vanaf 299 euro per maand, bieden wij onder andere de erg volledige Volkswagen Polo. In klasse C, vanaf 529 euro, is de luxe en sportieve Volkswagen Golf verkrijgbaar. Als laatste in klasse D, vanaf 599 euro, de fraaie en comfortabele Volkswagen Passat met zijn strakke lijnen en ongeëvenaarde rijcomfort.

Leasevormen van Bronkhorst Lease

Bronkhorst Lease is er trots op dat zij aan haar klanten altijd de optimale leasevorm biedt die perfect aansluit bij bedrijfsomstandigheden. Wij bieden de traditionele full operational lease, waarbij alle financiële en operationele zorgen uit handen worden genomen voor een vast bedrag per maand.

Ook biedt Bronkhorst Lease de flexvast lease. Hierbij kan de vooraf gecontracteerde leaseperiode flexibel worden aangepast en hoeft er bij veranderende bedrijfsomstandigheden dus geen meerjarig contract opengebroken te worden met alle kosten van dien.

Voor maximale flexibiliteit bieden wij de shortlease leasevorm, waarbij u tegen een iets hoger maandbedrag uw auto op elk gewenst moment weer kunt inleveren. Hierbij heeft u alle gemakken van een auto huren met alle voordelen van leasen tegen een aantrekkelijk maandbedrag.

Bekijk hier uitgebreid al onze leasevormen.

Bronkhorst Lease, dé dynamische leasemaatschappij met ook voor uw bedrijf de ideale leaseoplossing voor het leasen van Volkswagens. U wilt een Volkswagen leasen? Denk dan aan Bronkhorst Lease!

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen