De Skoda Citigo is een zuinige, compact maar van binnen toch verrassend ruime stadsauto. Bent u geïnteresseerd in het leasen van deze auto? Bij Bronkhorst Lease kunt u een Skoda Citigo leasen in verschillende leasevormen, waarover wij hieronder meer vertellen.

Met de Skoda Citigo leaset u een mooie stadsauto

De Skoda Citigo is vergelijkbaar met de Volkswagen Up en de Seat Mii en wordt in dezelfde fabriek geproduceerd. Het is een zuinige stadsauto die zo compact is dat u altijd wel een parkeerplekje zult vinden, maar van binnen is hij ruimer dan u denkt, met handige opberg- en bagageruimte. Door de zuinige motor hebt u met de Citigo een ruime actieradius. De Citigo is tevens een veilige auto; hij won 5 sterren in de toonaangevende Euro NCAP test.

Met zijn stijlvolle uiterlijk komt u goed voor de dag. De Citigo is verkrijgbaar als 3- en 5-deurs en is beschikbaar met 22% bijtelling.

Dit is waar Bronkhorst Lease voor staat

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Beschikbare leasevormen voor de Skoda Citigo lease

Bronkhorst Lease is een dynamische en veelzijdige leasemaatschappij waar u de Skoda Citigo in verschillende leasevormen kunt leasen. Zo wordt de Citigo in onze shortlease leasevorm aangeboden in de A-klasse, vanaf €229,- per maand.

De shortlease is onze meest flexibele leasevorm waarbij u tegen een iets hoger maandbedrag uw auto op elk gewenst moment kunt inleveren zonder extra kosten. Een ideale leasevorm voor als u te maken hebt met veranderende bedrijfsomstandigheden.

Verder bieden wij uiteraard ook de meerjarige full operational lease. Deze leasevorm geeft de laagste maandlasten en wij nemen u voor een vast bedrag alle financiële en operationele zorgen uit handen.

Er tussenin zit de flexvast lease. Bij deze leasevorm kan de vooraf gecontracteerde leaseperiode flexibel worden aangepast tegen vooraf bepaalde tarieven. Deze leasevorm is handig voor als u wellicht te maken krijgt met vertrekkend personeel of aflopende opdrachten.

Kijk nu naar de mogelijkheden in combinatie met een Skoda Citigo.

Neem contact op voor meer informatie en onze tarieven

Als u een Skoda Citigo wilt leasen, neemt u dan contact met ons op. U kunt ons dan vertellen welk type Citigo met welke extra’s u wenst te leasen en wij kunnen met u meedenken over welke leasevorm bij uw bedrijf past en wat daar de kosten van zijn. Tevens kunnen wij eventuele andere vragen beantwoorden.

Bronkhorst Lease is er trots op dat wij voor elk bedrijf en elke situatie de passende leasevorm vinden tegen een gunstig maandtarief. U kunt uw gegevens invullen op onze site, dan nemen wij telefonisch contact met u op. Ook kunt u via onze site een offerte aanvragen. Tot ziens bij Bronkhorst Lease, ook voor de Skoda Citigo lease kunnen wij u van dienst zijn!

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen