Bent u ZZP’er en wilt u een auto leasen? Een traditioneel meerjarig leasecontract kan dan ongunstig zijn, want dan zit u voor meerdere jaren vast aan dezelfde auto. Misschien wilt u halverwege de looptijd, als de zaken goed gaan, wel een betere auto, of moet u de auto noodgedwongen van de hand doen.

Voor ZZP’ers is een shortlease vaak de betere oplossing. Bronkhorst Lease biedt een grote keuze aan auto’s als shortlease leasevorm aan tegen gunstige maandbedragen.

Dit is waar Bronkhorst Lease voor staat

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Voor ZZP’ers is shortlease een handige leasevorm

Shortlease is de leasevorm waarbij u niet vastzit aan een meerjarig leasecontract. Een traditioneel meerjarig leasecontract biedt de laagste maandlasten, maar u zit dan wel voor meerdere jaren vast. Als u halverwege uw auto wilt inleveren moet het contract worden opengebroken, dit is vaak kostbaar en kent onduidelijke, ingewikkelde voorwaarden. Voor ZZP’ers is dat daarom vaak niet zo handig, omdat omstandigheden snel kunnen veranderen.

Bij de shortlease leasevorm kunt u uw auto op elk gewenst moment weer inleveren. Gaan de zaken dus goed en bent u toe aan een beter model? Dat kan bij shortlease zonder de kosten van het openbreken van een contract. Gaan de zaken minder en wilt u een goedkopere auto of uw auto helemaal inleveren?

Bij de shortlease leasevorm van Bronkhorst Lease is dat geen probleem , het kan op elk gewenst moment en u loopt niet tegen bijkomende kosten aan. De shortlease leasevorm is voor ZZP’ers vaak ideaal want deze leasevorm biedt u de maximale flexibiliteit die in het onzekere bestaan als ZZP’er zo goed van pas komt.

Shortlease voor zzp’ers, het prijsniveau van leasen gecombineerd met de flexibiliteit van huren

De maandlasten liggen bij shortlease iets hoger dan bij een traditioneel meerjarig leasecontract, maar aanmerkelijk lager dan bij het huren van een auto, terwijl u wel over dezelfde flexibiliteit en vrijblijvendheid in looptijd beschikt.

Zo combineert de shortlease het gunstige prijsniveau van een leasecontract met de vrijblijvendheid en flexibiliteit van een auto huren. Bij Bronkhorst Lease kunt u als ZZP’er in de shortlease uit een ruim aanbod aan auto’s kiezen in verschillende prijsklassen.

Bekijk het aanbod op onze site en neem contact op

De site van Bronkhorst Lease bevat een overzicht van enkele van onze populaire modellen en de daarbij behorende prijzen. Kijkt u eens rustig rond naar voor u geschikte modellen. Mocht de door u gewenste auto er niet tussen staan, dan betekent dat niet dat wij hem niet kunnen leveren.

Als u contact met ons opneemt kunnen wij u meer vertellen over de beschikbare auto’s en u meer informatie verschaffen over de aantrekkelijke shortlease voor ZZP’ers. Tot ziens bij Bronkhorst Lease, dé leasemaatschappij voor de  moderne ZZP’er.

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen