De Seat Mii, de handige stadsauto die toch verrassend ruim is

De Seat Mii is een miniklasse-auto die sinds 2011 beschikbaar is. Sinds 2012 is er naast een 3-deurs ook een 5-deurs uitvoering van de Mii beschikbaar. De auto is compact van buiten, maximaal wendbaar en ideaal voor de stad, doch van binnen de Mii verrassend ruim is. Door de ruimte is de Mii ook comfortabel als u hem gebruikt voor langere ritten. De Seat Mii Private Lease is een speciale leasevorm waar u als klant al het voordeel van ontvangt!

Bekijk hier de A-klasse, waar ook de Seat Mii onder valt.

Dit is waar Bronkhorst Lease voor staat

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Lease de Seat Mii met de private lease van Bronkhorst Lease

In plaats van een auto te kopen kunt u ook kiezen voor een private lease. Een private lease biedt een aantal aantrekkelijke voordelen waaronder het feit dat u niet hoeft te sparen voor het aanschafbedrag. U kunt meteen beginnen te rijden in een splinternieuwe Mii. Een ander voordeel is dat u de auto voor een vast bedrag per maand geheel tot uw beschikking hebt. Alle verzekeringen en wegenbelasting zijn inbegrepen, evenals de onderhoudskosten, waardoor u nooit voor dure rekeningen bij autogarages komt te staan. Een ander mooi meegenomen voordeel van de private lease is dat er geen fiscale bijtelling bij komt kijken zoals bij een bedrijfslease.

Voor een vast bedrag per maand kunt u geheel zorgeloos auto rijden. De auto wordt op geen moment uw eigendom en u zult dus ook niet zitten met leningen of afbetalingen. Rijden in een splinternieuwe Seat Mii, met alles (behalve benzine) inbegrepen voor een vast bedrag per maand, dat is de privé lease van Bronkhorst Lease.

Als u contact met ons opneemt, kunnen wij u vertellen welke mogelijkheden er zijn bij de privé lease van de Seat Mii en wat de kosten daarvan zijn. Ook voor uw situatie vindt Bronkhorst Lease de ideale leaseoplossing.

Een Seat Mii Private Lease? Denkt u dan aan Bronkhorst Lease!

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen