Seat Leasen

  • Flexibele oplossingen
  • Eerlijke tarieven
  • Gemak en service
  • Maatwerk

Verschillende modellen Seat in diverse leasevormen beschikbaar bij Bronkhorst Lease

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een of meerdere Seat modellen? Bronkhorst Lease is een dynamische en innovatieve leasemaatschappij die verschillende modellen van Seat aanprijst. Hieronder zullen wij wat vertellen over onze op maat gesneden leaseoplossingen. Een Seat leasen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bekijk hier onze meest gewilde modellen.

De leaseoplossingen van Bronkhorst Lease

Bronkhorst Lease biedt onder andere de shortlease leasevorm. Deze leasevorm biedt maximale flexibiliteit doordat u uw auto op elk gewenst moment weer kunt inleveren. Dit is ideaal als u te maken hebt met veranderende bedrijfsomstandigheden. De shortlease biedt de flexibiliteit van huren tegen een lager maandbedrag met alle voordelen van leasen. In de A-klasse, verkrijgbaar vanaf 229 euro per maand, biedt Bronkhost Lease bij de shortlease de Seat Mii. Deze handige en wendbare stadsauto staat klaar om uw werknemers comfortabel van A naar B te helpen.

Naast de shortlease biedt Bronkhorst Lease ook de traditionele full operational lease aan. Hierbij gaat u een langer contract aan tegen een lager maandbedrag dan bij de shortlease. Alle zorgen rond de aanschaf en het onderhoud van de Seat worden u uit handen genomen tegen een vast bedrag per maand. Een full operational lease betekent volledige service en optimaal gemak terwijl de kosten beheersbaar blijven.

Een tussenvorm is de flexvast lease. Hierbij kan de vooraf gecontracteerde leaseperiode flexibel worden aangepast. Bij veranderende bedrijfsomstandigheden hoeft u dus geen meerjarig contract open te breken met alle kosten van dien. Na het aflopen van de leaseperiode vindt verlenging plaats aan de hand van een tarief wat vooraf met u vastgezet is.

Een oplossing voor elke situatie!

Wat uw situatie ook is, Bronkhorst Lease denkt met u mee en vindt ook voor uw bedrijf de perfect passende leaseoplossing die optimaal aansluit bij uw bedrijfsomstandigheden. Neemt u contact op voor meer informatie over het leasen van een Seat.

Bekijk hier uitgebreid al onze leasevormen.

U wilt een Seat leasen? Denkt u dan aan Bronkhorst Lease!