Renault Leasen

  • Gemak en Service
  • Flexibele oplossingen
  • Eerlijke tarieven
  • Maatwerk

Lease een Renault bij Bronkhorst

Heeft u interesse in het leasen van een of meerdere Renault modellen? Bronkhorst Lease biedt verschillende typen Renaults die met verscheidene leasecontracten te verkrijgen zijn. Wij vinden voor elk bedrijf en elk individu het perfect passende leasecontract wat optimaal aansluit bij uw omstandigheden. Met onze mix van traditionele leasecontracten en meer flexibele leaseoplossingen vindt Bronkhorst Lease ook voor u een passende leaseoplossing.

De Renault Clio uit onze B-klasse is een moderne en betrouwbare hatchback. Deze zuinige auto is gemaakt voor eenvoudig manoeuvreren in de stad en comfort tijdens de rit. Uw werknemers kunnen in elke situatie professioneel overkomen met deze nieuwe Renault. Een Renault leasen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Bekijk hier onze meest geleasde modellen.

Leaseoplossingen van Bronkhorst Lease

Uiteraard biedt Bronkhorst Lease zijn klanten een full operational lease. U hebt dan in één keer alles geregeld en kunt zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand. Deze leasevorm kent tevens de laagste maandlasten.

Wilt u wat meer flexibiliteit omdat u te maken hebt met veranderende bedrijfsomstandigheden, bijvoorbeeld wanneer onzeker is hoe lang een medewerker nog werkzaam blijft, dan kunt u kiezen voor de flexvast lease. Dit is een leasevorm waarbij de vooraf gecontracteerde leaseperiode flexibel kan worden aangepast. Verlenging vindt plaats met behulp van een vooraf vastgesteld tarief.

Voor maximale flexibiliteit, bijvoorbeeld als u te maken hebt met aflopende opdrachten, kunt u kiezen voor de shortlease. Bij deze leasevorm kunt u op elk gewenst moment uw auto weer inleveren tegen een iets hoger maandbedrag. Hierbij beschikt u over de vrijblijvende looptijd van het huren van een auto, gecombineerd met het gunstige maandbedrag van leasen.

Alle verzekeringen en wegenbelastingen, evenals kosten voor onderhoud en reparaties, zitten bij elke leasevorm bij de leaseprijs in.

Bekijk hier uitgebreid al onze leasevormen.

Voorbeeld Renault lease

We geven een voorbeeld van het leasen van een Renault bij Bronkhorst Lease. In de shortlease, waarbij u de auto op ieder gewenst moment weer kunt inleveren, kunt u in de B-klasse de Renault Clio leasen vanaf 299 euro per maand.

De Clio staat bekend om zijn zuinigheid en door zijn compacte afmetingen is hij perfect geschikt voor de stad. Met de nieuwe generatie Clio maakt u een professionele indruk. Vanaf 14% bijtelling.

U wilt een Renault leasen? Denkt u dan aan Bronkhorst Lease!