Wilt u landurig of toch liever tijdelijk een auto leasen? Dan biedt Bronkhorst Lease de oplossing. Wij bieden geen standaard leaseoplossingen maar maatwerk voor optimale zakelijke mobiliteit.

Door de enorme diversiteit aan bedrijfseconomische omstandigheden verschilt de mobiliteitsbehoefte immers van bedrijf tot bedrijf. Klanten kunnen veelal onvoldoende invulling geven aan hun mobiliteitsbehoefte met de traditionele meerjarige leaseoplossingen en kiezen liever voor flexibel of tijdelijk auto leasen. Wat u werkelijk nodig heeft, is een wagenpark dat precies aansluit bij uw wensen en omstandigheden.

Tijdelijk auto leasen

Wij hebben met ons FlexVast-leaseconcept een uniek en innovatief leaseproduct ontwikkeld waarmee wij de flexibiliteit van huurcontracten bieden tegen een tarief dat kan concurreren met meerjarige leasecontracten. Het maakt niet uit of u landurig of tijdelijk een auto wilt leasen. Bronkhorst Lease rekent graag voor u uit waar voor u de winst zit.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Oplossingen op maat

Vanuit onze betrokkenheid bieden wij individuele, op maat gesneden leaseoplossingen en komen we voor elk bedrijf of instelling tot de juiste mix van meerjarige leasecontracten en flexibele kortlopende leasecontracten. Alles is mogelijk, of het nu gaat om een enkele lease-auto, een compleet wagenpark of tijdelijk auto leasen. Wat ons betreft bepaalt u zelf hoe ver ons maatwerk moet gaan.

Wilt u meer weten over auto leasen bij Bronkhorst Lease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen