Bronkhorst Lease biedt bedrijven en instellingen op maat gemaakte leaseoplossingen. Wij zijn een flexibele en vernieuwende leasemaatschappij en zorgen ervoor dat een leasecontract zo goed mogelijk past bij uw bedrijfseconomische ontwikkelingen. Een auto leasen bij Bronkhorst Lease betekent een leaseauto die naadloos aansluit op uw mobiliteitsbehoefte.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Voordelen Bronkhorst Lease

Heldere kosten en voorwaarden

Als u bij Bronkhorst Lease een auto gaat leasen dan zorgen wij voor de optimale mix van meerjarige leasecontracten en flexibele lease-oplossingen. Zo kunt u bij Bronkhorst Lease profiteren van alle voordelen van een flexibel leasecontract. U krijgt dus geen torenhoge tussentijdse beëindigingskosten of onduidelijke voorwaarden.

bronkhorst lease pand

Flexibele auto lease

Dankzij het unieke FlexVast-leaseconcept van Bronkhorst Lease krijgt u een flexibel inzetbare auto voor een gunstig en transparant tarief. Wij bieden u verschillende leaseoplossingen op maat: Full operational lease, Flexvast lease, Shortlease, Sale and lease back en Occasion lease. Welke auto u ook wilt leasen, Bronkhorst Lease biedt u altijd een flexibele oplossing en budgettaire zekerheid.

Bent u benieuwd wat Bronkhorst Lease voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op met ons op.

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen