Algemeen
Een brandstofpas via Bronkhorst Lease betekent gemak. Overal in Nederland kunt u zorgeloos tanken. Bij zowel bemande als onbemande tankstations kunt u zonder contant geld afrekenen. Bronkhorst Lease maakt gebruik van de Travelcard. Indien u in het buitenland wilt tanken moet u de brandstofkosten zelf voorschieten en bij thuiskomst bij ons declareren. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons declaratieformulier. Na goedkeuring en ondertekening door uw werkgever/contractant kunt het declaratieformulier per post aan ons toesturen.

Defecte pas

Indien uw brandstofpas niet meer werkt en de geldigheidsduur (staat op de pas vermeld) is nog niet verlopen dan is het mogelijk dat de pas defect is. Neemt u in dit geval contact op met ons op.

Verlies of diefstal van de pas In geval van verlies of diefstal van de pas verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen om de pas te laten blokkeren en een nieuwe pas voor u aan te vragen.

Vragen

Indien u een vraag heeft over uw brandstofpas, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen uw vraag of opmerking spoedig in behandel nemen.

Slider

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen