Uw leasemaatschappij in Nederland

Bronkhorst Lease levert leaseoplossingen op maat aan bedrijven en instellingen. Door middel van flexibele en kortlopende leasecontracten onderscheidt Bronkhorst Lease zich van de traditionele leasemaatschappijen in Nederland.

U krijgt bij ons altijd een leaseauto die past bij uw wensen tegen een gunstig en transparant tarief. Bronkhorst Lease biedt verschillende leasevormen: Full operational lease, Flexvast lease, Shortlease, Sale and lease back en Occasion lease.

Flexibele leasemaatschappij

Bronkhorst lease is een van de flexibele leasemaatschappijen in Nederland. Met ons FlexVast-leaseconcept kunt u direct reageren op gewijzigde bedrijfsomstandigheden. Op deze manier bent u niet gebonden aan langlopende contracten, maar kunt op een comfortabele én bedrijfseconomisch verantwoorde manier mobiel blijven.

Bent u op zoek naar een gedegen leasemaatschappij in Nederland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Bronkhorst Lease.

Documenten

Hieronder vindt u meer informatie over leasen bij Bronkhorst Lease. Zo heeft u makkelijk en overzichtelijk alle documentatie bij de hand.

Heeft u bijvoorbeeld een schadeformulier nodig, wilt u de voorwaarden van de schadeverzekering inzien of bent u op zoek naar de tarievenlijst?  Alle documenten zijn in PDF-formaat zodat u ze makkelijk zelf kunt printen.

Tarieven en formulieren

Schadeformulieren

Voorwaarden

Waarborgfonds

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen