Documenten

Uw leasemaatschappij in Nederland

Bronkhorst Lease levert leaseoplossingen op maat aan bedrijven en instellingen. Door middel van flexibele en kortlopende leasecontracten onderscheidt Bronkhorst Lease zich van de traditionele leasemaatschappijen in Nederland.

U krijgt bij ons altijd een leaseauto die past bij uw wensen tegen een gunstig en transparant tarief. Bronkhorst Lease biedt verschillende leasevormen: Full operational lease, Flexvast lease, Shortlease, Sale and lease back en Occasion lease.

Flexibele leasemaatschappij

Bronkhorst lease is een van de flexibele leasemaatschappijen in Nederland. Met ons FlexVast-leaseconcept kunt u direct reageren op gewijzigde bedrijfsomstandigheden. Op deze manier bent u niet gebonden aan langlopende contracten, maar kunt op een comfortabele én bedrijfseconomisch verantwoorde manier mobiel blijven.

Bent u op zoek naar een gedegen leasemaatschappij in Nederland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Bronkhorst Lease.

Documenten

Hieronder vindt u meer informatie over leasen bij Bronkhorst Lease. Zo heeft u makkelijk en overzichtelijk alle documentatie bij de hand.

Heeft u bijvoorbeeld een schadeformulier nodig, wilt u de voorwaarden van de schadeverzekering inzien of bent u op zoek naar de tarievenlijst?  Alle documenten zijn in PDF-formaat zodat u ze makkelijk zelf kunt printen.

Tarieven en formulieren

Schadeformulieren

Voorwaarden

Waarborgfonds