De Volkswagen Passat leasen

De nieuwe Passat Limousine is fraaier en comfortabeler dan ooit. Hij combineert een stijlvol uiterlijk met luxe en zeer aangenaam rijgedrag. Vol innovatieve technieken op het gebied van gemak, veiligheid en duurzaamheid. Hiermee heeft u meer ruimte dan ooit om zowel zakelijk als privé perfect uit de voeten te kunnen. Kortom: de ideale auto voor onderweg.

Waarom een Volkswagen Passat leasen?

Strakke lijnen en heldere vormen. Het horizontale lijnenspel en de subtiele chromen accenten zorgen voor een stijlvol, maar ingetogen uiterlijk. Perfect voor zakelijk gebruik. Het luxe interieur en het rij gemak zorgen voor een erg plezierige rit. Wilt u ook met uw werknemers professioneel overkomen in een mooie Passat? Vraag dan vandaag nog een digitale offerte aan of laat uw terugbel informatie achter in ons formulier. Wij nemen in elk geval zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Volkswagen Passat leasen uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen