De Peugeot 508 leasen

Bij de ontwikkeling van de voorstoelen stonden design, comfort en steun voorop. Optioneel zijn de stoelen elektrisch verstelbaar en voorzien van stoelverwarming. Het toppunt van comfort is de bestuurdersstoel met massagefunctie en geheugenfunctie voor de stoelverstelling. Een heerlijk complete auto die zeker van alle luxe is voorzien. De Peugeot 508 is de perfecte auto om te leasen.

Waarom een Peugeot 508 leasen?

De knowhow van Peugeot op het gebied van wielophanging en de innovatieve oplossingen afkomstig uit de autosport, verklaren de uitstekende reputatie van de Peugeot 508 op het gebied van wegligging. In combinatie met het nieuwe Head-up display wat in de nieuwe Peugeots zit is het een onvoorstelbaar complete auto. Wilt u de Peugeot 508 leasen? Laat uw informatie achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

U kunt de Peugeot 508 leasen bij Bronkhorst Lease!

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen