De Peugeot 5008 lease

De Peugeot 5008 past zich aan al uw wensen en activiteiten aan. Alle stoelen kunnen afzonderlijk worden neergeklapt, zodat het interieur gemakkelijk ingedeeld kan worden afhankelijk van het aantal passagiers en de hoeveelheid bagage. Het head-up display projecteert de belangrijkste rijinformatie – de rijsnelheid, de instellingen van de snelheidsregelaar of de snelheidsbegrenzer en de gegevens van de Distance Alert – op een uitklapbaar scherm in het gezichtsveld van de bestuurder. Zo hoeft de bestuurder zijn blik niet van de weg af te wenden om deze informatie tot zich te nemen. Een erg complete, luxe, nieuwe auto dus!

Waarom een Peugeot 5008 lease?

Het ontwerp van de cockpit is volledig gericht op comfort en rijsensaties. Door de hoge zitpositie, de hoek van het stuurwiel en de grote voorruit hebt u als bestuurder een uitstekend zicht op de weg en kunt u gemakkelijk manoeuvreren. Bovendien geniet u van de rijdynamiek van een hatchback. Er is veel aandacht besteed aan de ergonomie, zodat alle bedieningselementen gemakkelijk bereikbaar en de meters goed afleesbaar zijn. Klinkt dit allemaal erg aanlokkelijk? Laat u dan snel terugbellen door een van onze medewerkers en laat uw informatie hiernaast achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Peugeot 5008 Lease uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen