De Peugeot 3008 lease

In de 3008, de crossover van Peugeot, zijn de nieuwe stijlkenmerken van het merk terug te vinden. De verchroomde grille geeft de auto een nog elegantere uitstraling, terwijl de strakke en expressieve lijnen het stoere en eigentijdse karakter benadrukken. Oftewel, een mooie toevoeging op uw wagenpark.

Waarom een Peugeot 3008 lease?

De bestuurder van deze crossover wordt omgeven door een ergonomische cockpit. Dankzij de hoge zitpositie heeft hij een uitstekend zicht op de weg. De handige en flexibele 3008 biedt u de keuze uit een groot aantal verschillende configuraties. De 3008 heeft een ruime en praktische bagageruimte die moeiteloos beladen kan worden. Met al deze mogelijkheden kunt u alles meenemen en ruimte over hebben. Mocht u interesse hebben in het leasen van de Peugeot 3008 dan kunt u het terugbelformulier invullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Peugeot 3008 Lease uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen