Kia Sportage leasen

vanaf € 670,-
Kia Sportage 225x109Kia Sportage leasen

De Kia Sportage benadrukt zijn gedurfde lijnenspel met een extra dosis raffinement en oogt aantrekkelijker dan ooit. Hij combineert de belangrijkste kenmerken van een crossover (hoge zitpositie, veiligheid, rijcomfort) met een baanbrekend design dat wereldwijd aanspreekt. Het resultaat is een adembenemende auto. Met lijnen die uw verlangen prikkelen. Een zelfverzekerde uitstraling die altijd de aandacht trekt. Sterker nog, de Sportage werd niet alleen bekroond met de Red Dot Design Award, maar won ook nog de IF Product Design Award.

Waarom een robuuste Sportage leasen?

Waar u ook heen gaat, wat u ook onderneemt, u doet het in stijl. Zonder de controle en het overzicht ook maar een moment te verliezen. Want als het gaat om comfort en veiligheid heeft u in de Kia Sportage alles binnen handbereik. Mede dankzij aanpassingen aan het onderstel is het een uniek genot om in de Sportage te rijden. De fraaie cockpit assisteert de bestuurder waar mogelijk. De hogere zitpositie geeft u het gevoel dat u alles onder controle heeft. Dit gevoel van zelfvertrouwen komt met puur rijgenot, dankzij nog mooiere, hoogwaardige materialen in de hele auto en tal van unieke aspecten, zoals het uitgebreide dashboard met Supervision instrumentencluster.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een moderne en ruim opgezette leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en leaseoplossingen als een maatpak. Onze focus is om de looptijden van leasecontracten zo nauwlettend mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfskundige ontwikkeling van onze klanten. Tijdens ons klantcontact komen wij samen tot de meest optimale mix van flexibele leaseoplossingen en traditionele meerjarige leasecontracten. De komende jaren is de marktprognose voor autoleasing een structurele verandering. De klanten anno nu zijn op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat de mobiliteitsbehoefte , op korte en lange termijn, wordt gemaximaliseerd zonder de extra kosten of extra risico’s.

Laat het leasen van de Kia Sportage voor u ook uitkomen.

 

v.a. 20% bijtelling

Wat is bijtelling?
Wanneer een werknemer met een leasewagen meer dan 500 privé kilometers per jaar rijdt, is hij verplicht een bepaald percentage van de waarde van de wagen bij zijn inkomen op te tellen.

Offerte aanvragen Naar onze contactgegevens