De Citroën C5 leasen

Deze luxe middenklasse personenauto biedt u alles wat u nodig heeft. Een flitsend uiterlijk, een verzorgd en uitgerust innerlijk, samen met een krachtige en zuinige motor. Deze verzameling van Franse techniek en inventiviteit is een prachtige auto voor in uw wagenpark.

Waarom een Citroën C5 leasen?

U zoekt een auto waarmee u comfortabel reizen kan en professioneel overkomt bij uw klantenbezoek. De Citroën C5 kan u voorzien van al deze gemakken. Met alle technologische snufjes die deze auto aan boord heeft raakt u ook nooit meer verdwaald. Het moderne interieur legt u van A tot Z in de watten tijdens de rit. Heeft u interesse om een van onze auto’s te leasen? Laat uw contact informatie achter of vraag een digitale offerte aan. Wij nemen in alle gevallen zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Citroën C5 leasen uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen