De Volkswagen Golf leasen

De nieuwe Golf. Iets langer. Iets lager. Tot 100 kg lichter, tot 23% zuiniger. Vol met de nieuwste technologieën die efficiency, veiligheid en rijdynamiek naar een hoger niveau tillen. Maak kennis met de meest innovatieve Golf ooit. De compleet nieuwe Golf is bovenal een echte Golf. Dat betekent: topkwaliteit, comfort en veelzijdigheid. Daarbij is zijn design zeer herkenbaar maar dynamischer dan ooit. U kunt de Volkswagen Golf leasen bij Bronkhorst Lease.

De Volkswagen Golf leasen in station uitvoering? Ook dit is mogelijk!

Waarom een Volkswagen Golf leasen?

In het vernieuwende interieur ligt de focus op de chauffeur. Voor het eerst in de Golf is het dashboard richting de bestuurder gedraaid, waarmee alle functies in feite om je heen zitten. Alles is overzichtelijker en is intuïtiever te bedienen, mede door het extra grote multimediascherm. Deze volledig uitgeruste bolide zal u zeker in uw elke wens voorzien. Wilt u de Volkswagen Golf leasen en een afspraak maken? Laat u dan even terugbellen door een van onze collega’s door hiernaast uw informatie achter te laten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat het leasen van de Volkswagen Golf uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen