Deze auto is geen eendagsvlieg-vervoermiddel en betrekt u echt bij het rijden. Het sturen op de grote en (kleine) weg wordt weer als een pretje ervaren. Rijplezier en onderscheidende vormgeving voor een bescheiden prijs: dat is wat Seat belooft en wat de Leon biedt. Met de Leon kan Seat voortaan weer een flink graantje meepikken in het segment van de compacte middenklasser, waar het aankomt op prijs, bijtelling, kwaliteit en een vleugje sportiviteit. De laatste generatie Seat Leon is een aantrekkelijk totaalpakket. Het is een echte rijdersauto die veel concurrenten aftroeft als het gaat om rijplezier. Dat telt ook mee!

Waarom een plezierige Leon leasen?

Sportiviteit, een design met scherpe lijnen en perfecte rijeigenschappen: dat is de Seat Leon. Daarnaast is de Leon superzuinig. Wilt u ook met flair en sportief rijden voor de dag komen, dan is deze auto voor u gemaakt. Het Spaanse merk is onderdeel van de Volkswagengroep en deelt daarmee zijn degelijke aspecten in kwaliteit en afwerking. U kunt er uitgerust en met veel plezier veel kilometers mee maken en op de plaats van bestemming ermee voor de dag komen. De Leon is in topvorm. Dat geldt voor zowel zijn looks, ruimte-aanbod, motoren en verfijning. Hij doet in die zin niet onder voor de Golf en vormt daardoor een sportief getint alternatief, meer dan ooit op gelijke hoogte.

U vindt uw oplossing tussen onze vele leasevormen.

Bronkhorst Lease is een eigentijdse en ruim opgezette leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en afgemeten leaseoplossingen. On doel is om de looptijden van leasecontracten zo precies mogelijk te laten passen bij de bedrijfskundige ontwikkeling van onze klanten. Tijdens ons klantcontact komen wij samen tot de meest gewenste mix van flexibele leaseoplossingen en traditionele meerjarige leasecontracten. De komende jaren is de marktvooruitzicht voor autoleasing een structurele aanpassing. De klanten van nu zijn op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt gemaximaliseerd zonder bijkomende kosten of extra risico’s.

Laat de Seat Leon uw aantrekkelijke en plezierige leaseoplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen