De Peugeot 308 was ‘Auto van het jaar’ in 2014. Ook de station-variant van deze auto, het type sw, is net als de 308 volledig opnieuw ontworpen en een topper van formaat. Een andere onderscheiding die in de wacht werd gesleept was die van ‘mooiste interieur van 2013’ op het 29e Festival Automobile International. Deze prijs is te danken aan het ergonomisch prettige design dat Peugeot de ‘i-Cockpit’ noemt. Meest opvallend hieraan zijn de ver weg geplaatste tellers op het dashboard, waardoor u niet onnodig wordt afgeleid.

Waarom de 308 sw leasen?

Met een lengte van 4,58 meter is de Peugeot 308 sw ruim, praktisch en van een formaat waarmee de zakelijk rijder gezien mag worden. De bagageruimte heeft een inhoud van maar liefst 610 liter. De achterbank is met behulp van een hendel in één keer neer te klappen, waardoor een volledig vlakke laadvloer ontstaat. Het trekgewicht is ook uitzonderlijk te noemen: 1300 kilo. De auto weegt voor een station wagon uitzonderlijk weinig, wat natuurlijk ten goede komt aan het brandstofverbruik. Ook is er een ultramoderne en zuinige driecilinder benzinemotor van de Peugeot 308 sw, een toonbeeld van efficiency en hoogwaardige technologie.

Maak gebruik van één van onze vele leasevormen.

Bronkhorst Lease is een leasebedrijf met een groot hart voor de klant. Wij communiceren in heldere taal in oplossingen die altijd in uw voordeel uitpakken. Want wat wij onze klanten bieden zijn op maat gemaakte antwoorden op een leasevraag.  Wij passen ons zo veel mogelijk aan op de bedrijfseconomische koers van de klant. In samenwerking met u bereiken wij een goede afstemming van gebruikelijke meerjarige leasecontracten en flexibele oplossingen. De tendens op de leasemarkt is dat klanten tegenwoordig op zoek gaan naar leasemogelijkheden die het meest aansluiten op de eigen mobiliteitsbehoefte. Deze moet dan zo min mogelijk onaangename extra kosten of risico’s met zich meebrengen, dat spreekt voor zich.

Wilt u een Peugeot 308 sw leasen, neem dan vandaag nog contact op met Bronkhorst Lease!

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen