De Peugeot 308 leasen

Het geraffineerde en sportieve ontwerp van de nieuwe Peugeot 308 dankt de auto aan zijn compacte vormen, een evenwichtige vlakverdeling, een lager gewicht en een hoogwaardige afwerking. Hier staat een atleet die overtuigd is van zijn eigen krachten! Dat blijkt ook uit de aandacht die aan elk detail is besteed. Deze auto heeft een duidelijk eigen gezicht en daarmee is de Peugeot 308 perfect om te leasen.

Wilt u de Peugeot 308 leasen in een station uitvoering? Ook dat is mogelijk bij Bronkhorst Lease!

Waarom een Peugeot 308 leasen?

De Nieuwe Peugeot 308 is een voorbeeld van het streven om het hele gamma op een hoger plan te brengen, een ambitie die het merk sinds enkele jaren heeft. Een van de pijlers van het programma was dan ook om de kwaliteit op het allerhoogste niveau te brengen. Dat is ze zeker gelukt, deze luxe bolide is perfect in staat u overal naar toe te brengen. Ziet u het leasen van de Peugeot 308 wel zitten? Laat dan uw contactgegevens achter of vraag een digitale offerte aan. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

U kunt de Peugeot 308 leasen bij Bronkhorst Lease.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen