De Opel Meriva leasen

De nieuwe Opel Meriva is geraffineerder, efficiënter en functioneler dan ooit. De neus van de nieuwe Meriva heeft een elegante, royaal verchroomde voorgrille, nieuw vormgegeven koplampen met LED-technologie en een chromen accent in de mistlampen.

Waarom een Opel Meriva leasen?

Het multifunctionele FlexRail -middenconsole is nieuw ontworpen met verbeterde functionaliteit en extra beenruimte voor de passagier in het midden achter. De nieuwe Meriva is ook (optioneel) uitgerust met het innovatieve IntelliLink infotainmentsysteem met ingebouwde, snelle en gebruiksvriendelijke navigatie en stembediening. Van alle markten thuis en zal indruk maken op zowel uw medewerkers als klanten. Interesse in het leasen van een Opel Meriva? Laat uw contact informatie achter of vraag een digitale offerte aan. Wij nemen in elk geval zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Opel Meriva leasen uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen