De lage weglegging, het coupéachtige silhouet en de op de zijkanten aanwezig dynamische, v-vormige lijn, geven de Kia Rio een sportief uiterlijk. Het sportieve uiterlijk gaat zeker niet ten koste van de veiligheid. De Kia is gemaakt van hoogwaardig verstevigd staal, heeft zes airbags en daarnaast een uitgebreid pakket van slimme veiligheidssystemen als ABS, BAS en EBD. Afhankelijk van de uitvoering beschikt de Kia Rio over zaken als regen- en parkeersensoren en een navigatiesysteem met achteruitrijcamera.

Waarom een Rio leasen?

Dankzij de relatief grote wielbasis biedt de achterbank veel ruimte, zelfs volwassenen kunnen er riant plaats nemen. Dankzij de geavanceerde motortechnologie is de Kia Rio erg zuinig, zonder daarbij prestatieverlies te ondervinden. U hoeft dus minder vaak te tanken, dat zorgt voor meer rijgenot en minder pijn in uw portemonnee. Het Kia interieur oogt keurig en het dashboard is mooi overzichtelijk ingedeeld. Met name de knoppen van de airco zijn makkelijk te bedienen. Dat de Kia Rio uitzonderlijk goed ontworpen is, blijkt uit het feit dat deze auto is onderscheiden met de prestigieuze internationale Red Dot Design Award.

Laat één van onze vele leasevormen uw oplossing zijn

Voor een individuele leaseoplossing op maat kunt u terecht bij Bronkhorst Lease. Wij zijn een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij, met als hoofddoelstelling de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij uw bedrijfseconomische ontwikkeling. Met het aanbieden van flexibele leasecontracten, die maximaal voorzien in de mobiliteitsbehoefte, zonder dat daar extra kosten of risico’s bij komen kijken, spelen wij in op de zichtbare ontwikkelingen op de leasemarkt. Samen met u kunnen wij tot de ideale leaseoplossing voor u komen. Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen, laat u dan uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens snel contact met u op.

U kunt de Kia Rio leasen bij Bronkhorst Lease!

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen