De Golf Variant is uitgeroepen tot ‘Gezinsauto van 2014’, vanwege de goede veiligheidsuitrusting, het rijgedrag en de ruimte. Met één van de grootste bagageruimtes in zijn soort is de Golf Variant de ‘pakezel’ van de Golf-familie te noemen. De ontwerpers van Golf creëerden een volwaardige station wagon met het dynamische lijnenspel van de Golf. Er zijn opvallende opties mogelijk, zoals een panoramadak en een speciale dakreling voor een skibox of fietsen: ideaal voor uw privégebruik!

Waarom de Variant leasen?

De Golf Variant heeft een Sign Assist, waardoor u zich altijd bewust bent van de geldende verkeersregels. Ook is er een Adaptive Cruise Control, waardoor u zuiniger rijdt. De Park Assist is erg handig bij het inparkeren: u heeft alleen nog uw voeten hierbij nodig, want u hoeft alleen zelf het gas en de rem te bedienen. De speciale ErgoActive-stoel is in veertien standen op uw lichaam af te stemmen. Ook zijn er meerdere rij-karakters in te stellen: Individual, Sport, Normaal, Eco of de Comfort-stand. Per stand wordt het weggedrag, het stuurgedrag en de gasrespons geregeld. Op het dashboard is alles intuïtiever te bedienen, mede door het extra grote multimediascherm.

Maak gebruik van één van onze vele leasevormen

Bronkhorst Lease is een veelzijdig en vernieuwend leasebedrijf, waar u terecht kunt voor individueel maatwerk op het gebied van het leasen van uw auto, want wij stellen ons graag zo flexibel mogelijk op voor onze klanten. Wij proberen zo veel mogelijk maatwerk te leveren, om u in het voordeel te zijn. Hiermee spelen wij in op de zichtbare ontwikkelingen op de leasemarkt. Uiteraard voorzien deze leasecontracten, zonder dat daarbij extra kosten of risico’s komen kijken, in de mobiliteitsbehoefte. Het is namelijk onze belangrijkste doelstelling de looptijden van leasecontracten zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw bedrijfseconomische reilen en zeilen. Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, om vervolgens samen met u tot een goed werkend leaseplan te komen.

U kunt de Golf Variant leasen bij Bronkhorst Lease!

 

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen