De populaire Ford Focus behoort tot de beste verkochte auto’s van de wereld. De nieuwste uitvoering van deze middenklasse auto heeft een geheel gerestyled interieur en is uitgerust met een scala aan nieuwe technologische snufjes. Ford SYNC 2 met voice control biedt u, in combinatie met een 8 inch-touchscreen, de mogelijkheid de navigatie en het entertainment- en klimaatbeheerssysteem van de auto intuïtief te bedienen met uw stemgeluid.

Waarom een Focus leasen?

Om zowel de kosten als de uitstoot te beperken, maar daarnaast een aanzienlijk vermogen en hoge prestaties te kunnen leveren, speelt motortechnologie een belangrijke rol. De Ford Focus is er zowel met EcoBoost benzinemotor als met TDCi dieselmotor. Allebei zijn ze uitgerust met de Auto-Start-Stop functie en het brandstofverbruik over de hele linie is afgenomen, u bent dus minder tijd en geld kwijt bij de benzinepomp. Deze motoren voldoen aan de strengen Euro 6-emissienormen. Op technologisch gebied biedt de Ford Focus verschillende systemen, zoals Distance Indication, het Lane Keeping System en het Blind Spot Information System, om het rijden veiliger te maken.

Laat één van onze vele leasevormen uw oplossing zijn

Bij Bronkhorst Lease, een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij, kunt u terecht voor individuele, op maat gemaakte leaseoplossingen. En onze leaseoplossingen zijn niet alleen op maat gemaakt, maar ook nog eens heel flexibel. Hiermee spelen wij in op de zichtbare ontwikkelingen op de leasemarkt. Uiteraard voorzien deze leasecontracten, zonder dat daarbij extra kosten of risico’s komen kijken, in de mobiliteitsbehoefte. Het is namelijk onze hoofddoelstelling de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij uw bedrijfseconomische ontwikkeling. Voor een lease-oplossing op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, om vervolgens samen met u tot het voor u ideale leaseplan te komen.

U kunt de Ford Focus leasen bij Bronkhorst Lease!

 

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen