De Ford Focus leasen

De Ford Focus is een compacte middenklasseauto gemaakt door de Amerikaanse autofabrikant Ford. De Focus is een model dat op bijna alle markten waar Ford actief is wordt verkocht. Deze uiterst populaire auto is van alle markten thuis en staat klaar om iedereen zonder problemen in comfort te vervoeren. Momenteel hebben wij de nieuwste, derde generatie, Ford Focus modellen voor u klaar staan.

Waarom een Ford Focus leasen?

Deze wijd bereden hatchback is een goede all-round auto voor elk bedrijf. Deze mooi vormgegeven flitsende personen auto zal u niet hoog in de benzinekosten drukken. Dus wilt u professioneel overkomen en comfortabel rijden? Laat een van onze medewerkers u terugbellen of vraag digitaal een offerte aan. Wij nemen in elk geval zo snel mogelijk contact met u op wanneer u gegevens achterlaat.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Ford Focus Leasen uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen