De Citroën C4 lease

De nieuwe Citroën C4 is een prachtige middenklasse auto die erg volledig is uitgerust. De auto heeft enige vooruitstrevende technologische snufjes, zoals een waarschuwingssysteem voor het verlaten van een rijstrook (“Lane Departure Warning System”), Panoramisch Dak, meedraaiende xenon koplampen, voor en achter parkeersensoren, stuurwiel met een vaste kern, cd, dvd, dvd-r,mp3-speler met ingebouwd scherm, en een nieuw aangepast ESP-systeem.

Waarom een Citroën C4 lease?

Met deze uiterst uitgeruste auto komen u en uw medewerkers zo professioneel mogelijk over. Deze stijlvolle bolides zijn zuinig waar nodig en kunnen ook doorrijden als daar om gevraagd wordt. Wilt u meteen een offerte aanvragen? Laat u dan terugbellen door een van onze medewerkers. Wij proberen altijd zo snel mogelijk contact op te nemen als u via de site uw gegevens achter laat.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Citroën C4 Lease uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen