De Volkswagen Polo leasen

Stoer, compact, veilig en een perfecte afwerking. De Polo heeft een aantal zeer sterke troeven in handen. Met een krachtige en tóch superzuinige common-rail diesel- of TSI benzinemotor. De Polo heeft vele gezichten: van de Easyline tot de sportieve GTI. Het leasen van de Volkswagen Polo is een goede investering. Vooral met de wetenschap dat de restwaarde altijd bijzonder hoog ligt.

Waarom een Volkswagen Polo leasen?

De strakke lijnen in het design van de Polo stralen volop dynamiek uit. De lage, aflopende daklijn en bredere schouders geven hem een sportief uiterlijk. De Polo in alles een échte Volkswagen, met een energiek en tijdloos uiterlijk. Met een van deze wagens laat u uw medewerkers professioneel overkomen. Ziet u het wel zitten om een Volkswagen Polo te leasen dan kunt u meteen een offerte aanvragen. Wij nemen naderhand zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

U kunt de Volkswagen Polo leasen bij Bronkhorst Lease!

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen