Voor jarenlang zorgeloos rijplezier is de Toyota Yaris een goede keus! Zoals iedere Toyota is de Yaris heel betrouwbaar en heeft hij een uitgebreide standaarduitrusting. U kunt voor de dag komen met de nieuwe Yaris! Hij heeft een dynamisch design en de voorzijde is opnieuw vormgegeven, zodat het de auto een impressief visueel statement geeft. Dankzij het slimme design beschikt de Yaris over meer ruimte dan ooit. Ook de deze prachtige auto kunt u leasen bij Bronkhorst!

Waarom de Yaris leasen?

Soms kunt u het beste voor eenvoud kiezen: een stijlvol design, voortreffelijk comfort en een uitrusting die gewoon biedt waar u behoefte aan heeft.  Ieder detail van de Yaris is door de technici met aandacht en zorgvuldigheid vormgegeven. Dat merkt u bijvoorbeeld als u een bocht neemt. U kunt vertrouwen op de Toyota Yaris. Het nieuwe model maakt gebruik van slimme, vernieuwende technologie. U kunt hierbij denken aan een automatische berekening van de juiste remkracht voor ieder wiel, bij glad wegdek of in scherpe bochten het motorvermogen aanpassen om te zorgen dat de banden hun grip houden. Ook is er een druksensor die voortdurend de bandendruk meet. Hiermee wordt het autorijden weer helemaal leuk! Spreekt het leasen van de Toyota Yaris u aan? Met de knop bovenin kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wij nemen zo snel als het kan contact met u op.

Maak gebruik van één van onze vele leaseoplossingen!

Bronkhorst Lease is een allround leasemaatschappij, die voortdurend nieuwe mogelijkheden onderzoekt.  Wij willen de looptijd van onze leasecontracten altijd zo perfect mogelijk laten aansluiten op de bedrijfseconomische ontwikkeling van de klant. Wij passen steeds maatwerk toe en bieden steeds persoonlijke leaseoplossingen. Samenwerkend met onze klanten vinden wij steeds de best toegesneden samenstelling van traditionele meerjarige leasecontracten en meer  variabele uitkomsten. Er zal structureel veel gaan veranderen in de markt voor autoleasing. Klanten gaan op dit moment op zoek naar leasevormen die zo volledig mogelijk aansluiten op hun behoefte aan mobiliteit, op korte en lange termijn, maar niet in hun kielzog allerlei vervelende extra kosten of risico’s meeslepen.

Maak gebruik van één van onze vele leasemethoden om een Toyota Yaris te leasen!

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen