De Auris: het betere rijden, het betere leven! De nieuwe Auris Hybrid laat u genieten. Door het stille en soepele rijcomfort bent u niet gevoelig voor de drukte om u heen. Terwijl u aangenaam verrast bent door het levendige rijgedrag, dat aanspoort tot lange, zorgeloze ritten.  Het fris en attractief design laat hem opvallen. Elegante LED koplampen en de dynamisch gevormde voor- en achterzijde zorgen meteen voor een goede eerste indruk. Ook de Toyota Auris kunt u bij Bronkhorst leasen!

Waarom een Auris leasen

Er is veel aandacht besteed aan zowel het voorkomen als het ontwerpen van het interieur van de Toyota Auris.  Het vernieuwende dashboard heeft niet alleen een stijlvol design, maar is ook in functioneel opzicht gebruiksvriendelijk. Het smaakvol geïntegreerde  7″ Toyota Touch® 2 display biedt toegang aan een wereld van muziek en andere multimediavoorzieningen en werkt vlot samen met het nieuwe 4,2″ TFT-scherm in het  instrumentarium. Ritgegevens, aanwijzingen van het navigatiesysteem, aanwijzingen van Toyota Safety Sense, alles kunt u moeiteloos aflezen. Met ingebouwde camera’s en sensors kan het systeem goed anticiperen op de omgeving. Tegenliggers, verkeersborden, de sterkte van de straatlantaarns, de regen, de grip op de weg: alles wordt geregistreerd en maakt automatisch bijstellen mogelijk. De Toyota Auris geeft een nieuwe dimensie aan veilig en comfortabel rijden.
Ziet u het leasen van een Toyota Auris wel zitten? Een offerte kunt u makkelijk aanvragen, met behulp van de knop rechts bovenin. Wij reageren altijd zo spoedig mogelijk.

Vind uw oplossing in één van onze vele leasevormen!

Bronkhorst Lease is een leasemaatschappij, die veelzijdig en innovatief is. Wij bieden onze klanten maatwerk door middel van individuele oplossingen. De bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten is de leidraad voor de looptijden van onze leasecontracten. In samenspraak met onze klanten komen wij tot het best mogelijk afgestemde geheel van de gebruikelijke meerjarige leasecontracten en meer flexibele leaseoplossingen. De markt voor autoleasing zal in de nabije toekomst fundamenteel gaan veranderen. Waar klanten op dit moment naar zoeken zijn leaseproducten met een flexibiliteit die, op korte en lange termijn, zo volledig mogelijk aansluit op hun mobiliteitsbehoefte, maar die niet gepaard gaat met extra kosten of risico’s.

Vind uw mobiliteitsoplossing in het leasen van een Toyota Auris!

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen