Suzuki Swift leasen

vanaf € 299,-
2014 Suzuki Swift 1 225x122Suzuki Swift leasen

De Suzuki Swift leasen

Met zijn korte, opgepompte carrosserie en vrolijke kleurtjes is het een vlot gezicht. De nieuwe Suzuki Swift is een echt scheurijzer. Deze lage kleine auto ligt heerlijk op de weg en is ondanks zijn sportieve karakter ook nog eens zuinig op de benzine. De Suzuki Swift is een populaire auto en een goede keuze als u een leuke hatchback zoekt.

Waarom een Suzuki Swift leasen?

De Suzuki Swift is een perfecte hatchback. Snelheid, comfort, zuinig en nog veel meer. De Suzuki Swift is al jaren een populaire auto in Nederland. Laat ook uw medewerkers professioneel en op tijd overkomen met een van deze hatchbacks in uw wagenpark. Als u uw medewerkers wel ziet rijden in deze sportieve bak, dan kunt u gemakkelijk en snel een offerte aanvragen. De offerte knop vindt u rechts bovenin. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Suzuki Swift Leasen uw oplossing zijn.

v.a. 20% bijtelling

Wat is bijtelling?
Wanneer een werknemer met een leasewagen meer dan 500 privé kilometers per jaar rijdt, is hij verplicht een bepaald percentage van de waarde van de wagen bij zijn inkomen op te tellen.

Offerte aanvragen Naar onze contactgegevens