De Seat Ibiza beschikt over de nieuwste technische snufjes aan boord. De Ibiza beschikt over een uitgebreid media systeem, u geniet van uw favoriete muziek en vindt efficiënt de juiste weg dankzij het navigatiesysteem. U kunt uw smartphone eenvoudig verbinden met het media systeem, het beeldscherm verandert automatisch in het display van uw telefoon en u hebt direct toegang tot diverse SEAT apps en natuurlijk tot de apps op uw smartphone. De Seat Ibiza is er in diverse uitvoeringen. U kunt kiezen uit een drie- of vijfdeurs of station, afhankelijk van uw persoonlijke of bedrijfsmatige voorkeur en gebruiksdoeleinden.

Waarom een Ibiza leasen?

Een sportonderstel, dat zorgt voor de beste wegligging, adaptieve dempers en (optioneel) stoelverwarming zorgen voor een comfortabele reis. Onder de motorkap vindt u de modernste motor, die op toeren wat geluid maakt, maar nooit zodanig dat het storend is. De auto is uitgerust met parkeer-, licht- en regensensoren, waardoor uw rijgemak vergroot wordt. De Seat Ibiza is niet alleen erg vlot, als u gebruik maakt van de cilinderuitschakeling op de momenten dat u minder sportief rijdt, is de Seat Ibiza ook nog eens erg zuinig.

Laat één van onze vele leasevormen uw oplossing zijn

Als vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij biedt Bronkhorst Lease u individuele lease oplossingen op maat. Onze hoofddoelstelling is de looptijden van onze leasecontracten zo perfect mogelijk laten aansluiten bij uw bedrijfseconomische ontwikkeling. Wij spelen in op de zichtbare ontwikkelingen op de leasemarkt, door het aanbieden van leasecontracten die zo flexibel zijn dat maximaal wordt voorzien in de mobiliteitsbehoefte, zonder dat daar extra kosten of risico’s aan vast zitten. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, om vervolgens samen met u tot de ideale leaseoplossing te komen.

U kunt de Seat Ibiza leasen bij Bronkhorst Lease!

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen