Renault Clio leasen

De Renault Clio is een compacte auto uit de economy klasse van de Franse autofabrikant Renault. De Clio is sinds 1991 op de markt en inmiddels wordt de vierde generatie geproduceerd. De Clio staat bekend om zijn zuinigheid en kleine afmetingen wat hem een veelgebruikte auto maakt in het stadsverkeer. Zowel in 1991 als in 2006 won de Clio de prijs ‘Auto van het Jaar’. U kunt de Renault Clio leasen bij Bronkhorst Lease!

Wilt u de station uitvoering van de Renault Clio leasen? Ook dat is mogelijk!

Waarom een Renault Clio leasen?

De Renault Clio is een stoere hatchback die gemakkelijk door het stadsverkeer navigeert. Als een van de beter verkopende Franse auto’s is de Clio sterk vertegenwoordigt in Nederland. Een nieuwe, vierde generatie, Clio presenteert uw medewerkers professioneel tegenover uw klantenbestand. Ziet u het wel zitten om uw medewerkers in deze zuinige bolide het land in te sturen? Dan is het leasen van de Renault Clio een goede keuze! Vraag rechts bovenin een offerte aan. Dan nemen wij vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat het leasen van de Renault Clio uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen