Nooit eerder had de Renault Clio zo’n pakkend design als de nieuwe, vierde generatie. In de regel betekent dit vaak dat functionaliteit op de tweede plaats is gezet. Niet bij de nieuwe Clio Estate, zegt Renault, terwijl ‘ie toch gelikt oogt. De Clio staat bekend om zijn zuinigheid en kleine afmetingen, wat hem een veelgebruikte auto maakt in het stadsverkeer. Zowel in 1991 als in 2006 won de Clio de prijs ‘Auto van het Jaar’. U kunt de Renault Clio Estate leasen bij Bronkhorst Lease!

Waarom een unieke Estate leasen?

De Renault Clio Estate is de ideale auto voor wie comfort en ruimte wil combineren. De Estate is namelijk zeer ruim van binnen en daarnaast rijkelijk uitgerust met onder andere cruise control en elektrische ramen en buitenspiegels. Geïnspireerd op ‘shooting breaks’, zo kijkt Renault graag naar de gloednieuwe Estate. Dus wel de extra ruimte van een stationwagen, maar met de looks van een hatchback, of wellicht beter verwoord, een sportback. Hierin is Renault wonderwel geslaagd. Sowieso is de Estate vrij uitzonderlijk, aangezien het aantal verkrijgbare compacte stations – in Nederland – op één hand te tellen is.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofddoelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende het contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat het leasen van de Renault Clio Estate uw oplossing zijn.

 

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen