De Peugeot 208 leasen

De Peugeot 208 is een grote broer en opvolger van de wereldberoemde 206. Met als inspiratie de best verkochte Franse auto ooit kan het natuurlijk niet misgaan. Na het succes van de 207 is ook de 208 een gewilde uitvoering geworden. Deze auto ziet er op alle fronten nieuwer uit en ligt ook lekkerder op de weg. Ook de Peugeot 208 kunt u bij Bronkhorst leasen!

Waarom een Peugeot 208 leasen?

De Peugeot 208 is een fantastische all-round hatchback om uw medewerkers in te vervoeren. Deze mooi ontworpen nieuwe Peugeot laat een goede indruk achter op uw klanten. Daarnaast is het ook een zuinige auto die ook van doorrijden weet. Ziet u het wel zitten om een Peugeot 208 te leasen? Rechts bovenin kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen. In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat het leasen van de Peugeot 208 uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen