De Peugeot 207 sw is het vijfde model van de succesvolle Peugeot 207: de stationwagon-variant. Hij is de opvolger van de 206 sw, die in 2003 op de markt kwam en een topper in zijn soort werd. De 207 sw is verkrijgbaar in twee versies, de Access en de Active. De verschillen tussen beide versies zitten hem vooral in de accessoires. De Access heeft onder meer cruise control en het Peugeot Connect Sound-audiosystem. De Active heeft een Pack Sportium, wat inhoudt dat er een lederen sportstuur is, aluminium sportpedalen en dorpellijsten. Na het succes van de voorganger de 206 sw is ook de 207 een gewilde station wagon geworden. Hij ziet er op alle fronten nieuw uit en ligt ook lekkerder op de weg. Ook de Peugeot 207 sw kunt u bij Bronkhorst leasen!

Waarom de 207 sw leasen?

De Peugeot 207 sw combineert de nieuwste technologie met een fraai uiterlijk. Daarnaast is het opvallendste aspect de laadruimte: deze station wagon heeft een bagageruimte van maar liefst 337 liter en is daarmee 67 liter ruimer dan die van de hatchback. Ook heeft de 207 sw een driedelige bagage-afdekplaat en is de achterruit apart te openen en te sluiten. Een unieke ruime auto voor zowel zakelijk als privégebruik! Zou u graag een Peugeot 207 sw leasen? Dan kunt u rechts bovenin gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak gebruik van één van onze vele leasevormen.

Bronkhorst Lease is een leasebedrijf dat goed met u meedenkt en in verfrissende oplossingen denkt. Wat wij onze klanten bieden zijn op maat gemaakte antwoorden op een leasevraag.  Wij passen ons zo veel mogelijk aan op de bedrijfseconomische status van de klant. In samenwerking met u als klant bereiken wij een goede afstemming van gebruikelijke meerjarige leasecontracten en flexibele oplossingen. De trend op de leasemarkt is dat klanten in deze tijd op zoek gaan naar leasemogelijkheden die het meest aansluiten op de mobiliteitsbehoefte, en zo min mogelijk onaangename extra kosten of risico’s met zich meebrengen.

 

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen