De Peugeot 207 lease

De Peugeot 207 is een grote broer en opvolger van de wereldberoemde 206. Met als inspiratie de best verkochte Franse auto ooit kan het natuurlijk niet misgaan. Deze ruime hatchback biedt de hedendaagse werkgever veel mogelijkheden. Een luxe uitgeruste, sportieve middelgrote auto is voor veel bedrijven de meest veelzijdige oplossing.

Het is ook mogelijk om de station uitvoering van deze auto te leasen!

Waarom een Peugeot 207 lease?

De Peugeot 207 is een sterke all-round hatchback om uw bedrijf mobiel mee te maken. Deze nieuwe, snelle Franse auto ligt lekker op de weg en heeft een professionele indruk op uw klanten. Daarnaast is het ook een zuinige auto die toch van wanten weet. Ziet u het wel zitten om een Peugeot 207 te leasen? Rechts bovenin kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Peugeot 207 Lease uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen