De Peugeot 206 lease

De Peugeot 206 is met meer dan 8.3 miljoen exemplaren de meest verkochte Peugeot ooit, en ook de meest verkochte Franse auto aller tijden. Het model werd in 1998 geïntroduceerd en de momentele derde generatie is zeer volledig uitgerust. De 206+ is de laatste editie die het model ooit zal zien in Europa, aangezien ze vervangen is door de 207 en 208.

Waarom een Peugeot 206 lease?

De Peugeot 206+ is een sterke all-round hatchback om uw bedrijf mobiel mee te maken. Deze moderne, vlotte Franse auto ligt lekker op de weg en voorziet uw medewerkers van een professionele uitstraling. Daarnaast is het een zuinige auto die toch pit kan produceren op het asfalt. Deze klassieker is voor elk bedrijf een toevoeging op het wagenpark. Ziet u het wel zitten om een Peugeot 206 te leasen? Vraag dan snel, rechts bovenin, een offerte aan. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Peugeot 206 Lease uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen