Met de 2008 heeft u een compacte crossover, waarmee u van beide werelden het beste heeft.  Geschikt voor onverhard terrein èn zo compact, dat hij in de stad ook helemaal op zijn plaats is. Een robuust maar ook elegant uiterlijk. Een technologisch hoogstandje met een praktische en stijlvolle vormgeving.

U kunt ook de Peugeot 2008 bij Bronkhorst leasen!

Waarom de 2008 leasen?

De Peugeot 2008 combineert de nieuwste technologie met een fraai uiterlijk! Met de actieve parkeerhulp wordt parkeren kinderspel, het doeltreffende en stille Stop en Start-systeem verlaagt de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik. De motor kan supersnel en zonder trilling worden afgezet en weer gestart. Het 7 inch-touchscreen geeft u in één keer overzicht en bedieningsmogelijkheden, en dankzij de Grip Control kunt u zorgeloos op wat minder begaanbare wegen rijden. Hij zal een goede indruk op uw klanten maken. Zou u graag een Peugeot 2008 leasen? Dan kunt u rechts bovenin gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen zo gauw mogelijk contact met u op.

Maak gebruik van één van onze vele leasevormen.

Bronkhorst Lease is leasemaatschappij, die volledig met u meedenkt en in nieuwe oplossingen denkt. Wat wij onze klanten bieden zijn individuele antwoorden op een leasevraag, die op maat gesneden zijn. Wij willen de looptijden van de leasecontracten zoveel mogelijk perfect aan laten sluiten op de economische ontwikkeling die het bedrijf van onze klanten doormaakt. In samenwerking met de klant bereiken wij de meest optimale afstemming van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele oplossingen. De komende jaren zal zich een structurele verandering in de markt voor autoleasing in gaan zetten. Klanten gaan in deze tijd op zoek naar leasemogelijkheden die het meest aansluiten op de mobiliteitsbehoefte, en zo min mogelijk onaangename extra kosten of risico’s met zich meebrengen.

Maak gebruik van de oplossing, die het leasen van de Peugeot 2008 u biedt!

 

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen