De Opel Corsa leasen

De Opel Corsa is al vanaf de jaren ’80 een betrouwbare optie als het op hatchbacks aan komt. De vierde generatie Corsa is een luxueuze auto die uw medewerkers van alle gemakken zal voorzien. Hij is door de jaren heen groter en beter uitgerust geworden. Deze middelgrote Opel voorziet al duizenden Nederlanders van een comfortabele rit, sluit u aan bij de groep en ga de Opel Corsa leasen!

Waarom een Opel Corsa leasen?

De Opel Corsa is een prachtige all-round hatchback om u en uw medewerkers mee te vervoeren. Deze moderne auto ligt lekker op de weg en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Qua brandstofverbruik is de Opel Corsa vrij zuinig en toch heeft deze nog genoeg in huis om flink door te rijden. De Opel Corsa is voor elk bedrijf een goede toevoeging op het wagenpark. Bent u overtuigd genoeg en wilt u een Opel Corsa leasen? Vraag deze dan snel aan, rechts bovenin de website. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

De Opel Corsa leasen kan uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen