De Kia Venga: stijlvol en praktisch tegelijk. De kenmerkende stijl is ontstaan uit het Europees ontwerp, met een krachtige uitstraling, gedurfde hoeken en strakke lijnen. Subtiele verbeteringen en aandacht voor de kleine dingen zorgen voor de perfecte balans tussen een fraai uiterlijk en functionaliteit.  Ook de Kia Venga kunt u Leasen bij Bronkhorst!

Waarom de Venga leasen

Bij het ontwerpen van de nieuwe Kia Venga is alle mogelijke aandacht gegeven aan comfort en veiligheid, naast een strak design. De buitenafmetingen zijn mooi en compact, maar van binnen is hij enorm flexibel ingericht, zodat de ruimte optimaal benut kan worden en aangepast aan het doel van uw reis. De auto kan zich perfect aanpassen aan úw behoeften, of u nu met het hele gezin op vakantie gaat, een zware, onhandige kast moet vervoeren of naar een vergadering in de stad gaat, alles kan. De vooruitstrevende technologie en slimme instrumenten voor de bestuurder zorgen voor heel veel rijgemak en grote veiligheid. Cruisecontrol, een antiblokkeersysteem, remassistent-systeem, voertuigstabiliteitsmanagement, motoraangedreven  stuurbekrachtiging, hellingstarthulp: aan alles is gedacht.
Zou u graag een Kia Venga leasen? Met de knop rechts bovenin kunt u simpelweg een offerte aanvragen. Wij reageren altijd zo snel mogelijk!

Laat één van onze leasemogelijkheden uw uitkomst zijn!

Bronkhorst Lease is een innoverende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individueel toegesneden maatwerk. Als leidraad voor de looptijden van onze leaseovereenkomsten gebruiken wij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Dat is onze doelstelling. Samen met onze klanten overleggen wij welke samenstelling van de gebruikelijke contracten, die over meerdere jaren lopen, en variabele leaseoplossingen maximaal aansluit. In de markt voor autoleasing zullen zich de komende jaren diepgaande wijzigingen voordoen. Klanten zoeken in deze tijd leaseproducten die, door hun variabiliteit, zo goed mogelijk aansluiten op hun behoefte aan mobiliteit, op korte zowel als lange termijn. Maar dit moet natuurlijk geen lastige extra risico’s of kosten opleveren.

Laat uw uitkomst het leasen van een Kia Venga zijn!

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen