De Ford Fiesta leasen

In 1976 introduceerde Ford de Fiesta als nieuw model in de compacte klasse. Het was een auto die niet al te duur was, en toch goede rijeigenschappen had.Inmiddels produceert Ford al de zesde generatie van de Fiesta. Hij is groter geworden en vooral luxueuzer. De nieuwste Ford Fiesta is een feest om in te rijden. Deze middelgrote Ford is al jaren een grote vertegenwoordiger van de luxe hatchbacks in Nederland.

Waarom een Ford Fiesta leasen?

Een Ford Fiesta is een geweldige all-round hatchback om uw medewerkers mee te vervoeren. Deze statige hatchback kan tegen een stootje en zorgt ervoor dat uw medewerkers professioneel overkomen. Het brandstofverbruik van deze auto is heerlijk laag en toch kan de Ford Fiesta nog genoeg pit leveren wanneer het nodig is. Het is voor elk bedrijf een perfecte toevoeging op het wagenpark. Wilt u een offerte ontvangen over deze mooie hatchback? Vraag hem direct aan rechts bovenin! Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Ford Fiesta Leasen uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen