De Citroën C3 Picasso lease

De C3 Picasso is de derde auto uit de Picasso reeks van Citroën. Deze mini-MPV is sinds het Salon van Parijs in 2008 op de markt en doet het goed in de MPV klasse. Deze ruime auto biedt u en uw medewerkers eindeloze mogelijkheden. Een goed uitgerust interieur en verschuifbare onderdelen zorgen voor een erg aanpasbare ervaring.

Waarom een Citroën C3 Picasso lease?

Met deze ruime auto komt u uiterst professioneel over bij uw klanten. De soepele lijnen van de auto zijn mooi vormgegeven en onder de motorkap huist voldoende. Als uw medewerkers veel mee moeten nemen dan is een ruimere auto een goede optie. De C3 Picasso is relatief zuinig en rijdt heerlijk. Meteen een offerte aanvragen? Geen probleem. Rechts bovenin vind u de offerte knop of neem via ons contactformulier hieronder contact op. Wij zullen in beide gevallen zo snel mogelijk reageren.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Citroën C3 Picasso lease uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen