Met zijn pure, strakke lijnen is de Citroën C3 een schoolvoorbeeld van vooruitstrevendheid. De dynamische neus, met de geïntegreerde double chevrons en de unieke led-dagrijverlichting dragen bij aan het elegante design en de karaktervolle persoonlijkheid. Met zijn strakke en pure lijnen behoort de Citroën C3 tot de meest compacte modellen in zijn segment. Toch biedt hij, dankzij het doordachte ontwerp, verrassend veel ruimte. Dit gevoel van vrijheid en ruimte wordt versterkt door het grote glasoppervlak. De C3 is ook  bijzonder zuinig, waardoor u niet elke keer voor een tankbeurt van de weg moet.

Waarom een ruimtelijke C3 leasen?

De Citroën C3 is een slimme supermini hatchback. Niet alleen is dit een echte familieauto, zoals alle Franse hatchbacks is deze auto zeer comfortabel om in te rijden. De C3 is een compacte wagen die zich qua beleving kan vergelijken met auto’s uit een hoger segment. De C3 brengt je overal naar toe en dat gebeurt met veel rijplezier. De auto heeft de stijl die bij een Citroën hoort en met het grote panoramische voorruit baadt u in het licht. Tegenover de efficiënte maar strenge Volkswagen Polo stelt de Citroën C3 een dosis goed humeur. Hij wordt met zorg geassembleerd en afgewerkt en biedt erg veel rijcomfort. Binnenin verrast hij door zijn ruimte en een grote kofferruimte. Dankzij zijn sterke persoonlijkheid zal hij snel een plekje veroveren in dit felbevochten segment.

U vindt uw oplossing tussen onze vele leasevormen.

Bronkhorst Lease is een eigentijdse en breed opgezette leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten afgemeten en individuele leaseoplossingen. Onze focus is om de looptijden van leasecontracten zo nauwgezet mogelijk te laten passen bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Tijdens ons klantcontact komen wij samen tot de meest gewenste mix van flexibele leaseoplossingen en traditionele meerjarige leasecontracten. De komende jaren is het marktprognose voor autoleasing een structurele aanpassing. De hedendaagse klanten zijn op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat de mobiliteitsbehoefte wordt gemaximaliseerd , op korte en lange termijn, zonder bijkomende kosten of extra risico’s.

Laat de Citroën C3 uw zonnige en ruimtelijke leaseoplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen