De Volkswagen Up leasen

Zo klein als de Volkswagen Up! is, zo groot is het aantal ijzersterke eigenschappen. De up! combineert een iconisch design met unieke innovaties, een zeer competitieve prijsstelling en uitstekende milieuprestaties. Met de BlueMotion Technology motoren heeft de up! zelfs de laagste CO2 -uitstoot van alle niet-elektrische auto’s.

Waarom een Volkswagen Up leasen?

Zoekt u nog een kleine, veelzijdige en karakteristieke stadsauto voor uw wagenpark? Dan is de Volkswagen Up leasen misschien de perfecte optie voor uw bedrijf. De Up biedt u een uiterst zuinige motor met Blue Motion technologie. Dit all-round geweldige voertuig is goedkoop te leasen met een van onze vele leasevormen. Mocht u momenteel genoeg informatie hebben voor een offerte dan kunt u deze rechts bovenin meteen aanvragen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Laat een van onze vele leasevormen uw oplossing zijn.

Bronkhorst Lease is een vernieuwende en veelzijdige leasemaatschappij. Wij bieden onze klanten individuele en op maat gesneden leaseoplossingen. Onze hoofd doelstelling is om de looptijden van leasecontracten zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de bedrijfseconomische ontwikkeling van onze klanten. Gedurende ons contact komen wij samen met onze klant tot de meest optimale mix van traditionele meerjarige leasecontracten en flexibele leaseoplossingen.

In de komende jaren zal de markt voor autoleasing structureel gaan veranderen. Op dit moment gaan klanten op zoek naar leaseproducten die zo flexibel zijn dat maximaal in de mobiliteitsbehoefte, op korte en lange termijn, wordt voorzien zonder dat er vervelende extra kosten aan vast zitten of extra risico’s worden gelopen.

Laat de Volkswagen Up leasen uw oplossing zijn.

Meer weten?

Bel voor een persoonlijk advies
0345 – 507 425

Of laat u terugbellen

Vraag nu een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan.

Offerte aanvragen